Social media vervelend? Met deze tip word jij een kei in social media

08-04-2017

Met een PowerPoint presentatie op tafel is ze ready to go. Eline van Doorn, zit klaar om mij een stoomcursus social media bij te brengen. De belangrijkste tip die ik van haar mee kreeg ga ik vandaag met je delen....


Waarom social media een must is voor je bedrijf  

Social media is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het is namelijk dé perfecte medium om te delen waar jouw bedrijf nu precies mee bezig is. Je kan je volgers, bezoekers en klanten een kijkje in de keuken geven van jouw leven of jouw bedrijf.

Waarom ik slecht ben in social media

Super slecht! Omdat ik mijn social media niet plan. Ik leg alles vast als het gaat om andere verplichtingen. Ik heb duizend to-do lijstjes. Maar als het op social media aankomt, dan gaat het mis. Eerst de perfecte foto maken, de juiste filters instellen, en het juiste moment zoeken om het te posten. Ik doe het allemaal tegelijk. Dan komt het moment dat ik het wil delen, maar voor ik het weet is het te laat. Daarom deel ik de social media must have: De social media kalender.


De social media kalender: Jouw social must have

Dé tip die ik van Eline heb meegekregen en met jullie kan delen is...... het hebben van dé social media kalender. Het plannen van al je post is echt belangrijk om de rust en orde voor jezelf te bewaren! Ook kan je dan consistent zijn in het plaatsen van je post. En believe me, het geeft echt rust.

Wie is Eline?

Eline is een jonge ondernemer (pas 22 jaar!) en is een social media guru (ja echt)! Al van jongs afaan heeft ze het ondernemen meegekregen. Zo vreemd is het dus niet dat zij voor grote bedrijven de social media kanalen beheert. Tijdens de consultancy leert ze je de ins en outs van social media. Ga naar www.elivado.nl voor de social media kalender en wordt je eigen social expert.

Nog meer Social Media Tips?

Hebben jullie wat aan deze tip gehad? Fijn, me to!! Heb je behoefte aan nog meer tips over het schrijven van teksten, social media, of het ondernemen? Laat dat me weten! Ik behandel het in een blog.