Masterclass B(V)loggen van Annic van Wonderen

08-04-2017

Een masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. 'Dát is iets voor mij!', dacht ik toen ik een uitnodiging voorbij zag komen. Eenmaal op de website krijg een overload aan tips en tricks voor mijn onderneming. Ik wist dat ik hierbij moest zijn.

Praktische tips en tricks

In deze Masterclass krijg je praktische tips en tricks van Annic mee. Ze deelt de successen en ervaringen van haar bedrijf I Love Fashion News.com van A tot Z. Je leert alle kneepjes van het bloggen en vloggen. En met een down to earth persoonlijkeheid neemt ze je in een sneltreinvaart in haar positieve girlpower vibe.

De perfecte blog en de regeltjes

Schrijver Joyce Spijker geeft je dé tips om je schrijfvaardigheden als blogger een boost te geven.

Social Media jurist Charlotte Meindersma vertelt je welke regels voor jou van toepassing zijn en waar je als blogger en vlogger op moet letten. Zeeer leerzaam dus!

Wie zien we daar? Tromgeroffel (of hoe je dat ook noemt)...

Zo liep ik ineens The Happy Financial, Marjan Heemskerk, tegen het lijf. Marjan geeft op haar blog alles wat je moet weten over je financiën. En dat doet ze op een leuke en laagdrempelige manier. Maar deze ontmoeting is niet geheel onverwachts moet ik eerlijk toegeven. We ontmoette elkaar eerder tijdens het Zakenmeisje Event in oktober. En sindsdien via social contact. Het is altijd leuk om andere girlbosses te zien groeien.

Het uitwisselen van ondernemerservaringen


Naast het uitwisselen van ondernemingservaringen is het altijd fijn een fellow girlboss te spreken. Niet alleen om over ditjes en datjes te kwebbelen, maar ook de lastige momenten van het ondernemen te delen.

Voor meer informatie over de Masterclass ondernemen van Annic ga je naar www.annicvw.com.

Heb je vragen? Wat dan ook! Stel ze! Stuur een berichtje en wie weet behandel ik jouw vraag in mijn blog of wie weet zelfs in een vlog (spannenddd! (degenen die me kennen weten precies wat ik nu doe)).

Nog steeds niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Serieus?? Doe dat maar hier en mis niets!