Be You Be Dazzled Experiment

Hoe zou mijn leven zijn als ik mijn creativiteit voor de camera zou uiten, 365 dagen lang?!


WHAAAAAAH!! Sorry, maar mag ik even schreeuwen! Dit is super, super, super maar dan ook MEGA ENG! 

Met dit experiment ben ik benieuwd wat er gebeurd als ik op social media openlijk schaamteloos en geheel mezelf, mijn leven zou leiden. 

Kom ik uit mijn schulpje? Maakt het me mentaal sterker? Zet ik me dan makkelijker over mijn angsten heen? Maak ik me dan steeds minder druk om de meningen van anderen? Wat er ook gaat gebeuren, ik ga er in iedergeval van leren.

Misschien herkennen jullie jezelf ook hierin en willen jullie samen met mij deze challenge aangaan. Dat kan!! Doe met mij mee en deel jullie ervaringen, angsten, overwinningen, stel jullie vragen en ik behandel ze. 

Follow me on my journey! Klik op de button below for meer info! See ya on the other side!